En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Soy ve büro kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Müstacel çıkış bapsı ve yangın kapısı arasındaki farkları henüz kemiksiz anlatabilmek karınin mevzuyu safi anlaşılır hale iletmek gerekir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenleri, usturuplu bir tasarım ile inşa edilmelidir. Bu tasavvur, kullanıcıların evgin durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamalıdır.

Ivedi bir durumda hem yangın hem bile evgin çıkış kapısı yürekin derneşik olarak bakım ve engellerin denetleme edilmesini ve bapların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri örgülmalıdır.

Yangın kapısı nasıl hizmet binalmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini derunerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapılarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, ara ve menteşeler denetleme edilmelidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

kaynağı bileğkonutir]

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç Yangın Kapısı halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page